Якщо ви не знаєте про налаштування скороварки, перетворити каструлю швидкого приготування на скороварку може бути надзвичайно важко. Ви можете легко використовувати каструлю швидкого приготування для приготування страв у повільній плиті, коли дізнаєтесь про деякі налаштування та зміни. Каструлі швидкого приготування призначені для швидкого приготування, але є вбудовані функції, які можна використовувати як мультиварку. У каструлі такий же смак, ніжність і текстура, як у мультиварці.

Налаштування

Миттєвий горщик має три стандартні налаштування; менше, нормально і більше. Ви можете припустити, що низький рівень більше схожий на мультиварку. Але менше налаштування випромінює температуру до 190 градусів за Фаренгейтом, що менше, ніж «низьке» налаштування мультиварки, яке дає 195-205 градусів за Фаренгейтом. Використовуйте звичайний або більший режим для повільного приготування страв. Якщо ви готуєте в мультиварці на кількох режимах, додайте п’ятнадцять хвилин до кожної години за оригінальним способом. Якщо в мультиварці на приготування страви йде година, то в швидковарці – годину п’ятнадцять хвилин.

Подача тепла

Оскільки чаша мультиварки виготовлена ​​з важкої кераміки, тепло розподіляється рівномірно та постійно. Стінки посудини нагріваються і рівномірно випромінюють енергію, що зберігає текстуру страви ніжною і соковитою. З іншого боку, стінки каструлі швидкого приготування не можуть утримувати тепло довше, оскільки стінки тонші. Обмежена пара всередині генерує достатньо тепла, яке підходить як для швидкого, так і для повільного приготування. Оскільки вироблене тепло рівномірно розподіляється в плиті, текстура страви залишається ніжною та чудовою.

Кількість рідини

Рідина є одним із основних інгредієнтів для приготування їжі в електричній та кухонній плиті-скороварці. Здебільшого це вода, але ви можете використовувати бульйон, бульйон або іншу кухонну рідину, залежно від страви, яку ви готуєте. Вам знадобиться одна чашка води або іншої рідини для каструлі швидкого приготування на 3 і 6 літрів і дві чашки для каструлі швидкого приготування на 8 кварт. Але якщо ви хочете кухню з густою консистенцією, приготовану на слабкому вогні, повільно підійде звичайна мультиварка. Пара залишається в ємності швидкого приготування; лише невелика частина випускається через запобіжний клапан. Використовуючи функцію мультиварки в каструлі швидкого приготування, ви отримуєте результат, дуже близький до того, який забезпечує традиційна мультиварка. Смак і текстура майже ідеальні, але трохи мокрі.


Зберігайте поживні речовини

Скляний контейнер для каструлі швидкого приготування із запобіжним клапаном і нержавіючим паровим обідком ідеально підходить для повільного приготування в каструлі швидкого приготування. Крізь скляну кришку ви завжди можете підглянути, що створює чудові відчуття. Якщо у вас його немає, досить підійде звичайний розчинний свинець. При приготуванні їжі в повільному режимі зберігається більше поживних речовин. З іншого боку, поживні речовини втрачають цінність при швидкому приготуванні за високих температур. Ще одна перевага повільного приготування полягає в тому, що ви споживаєте менше кінцевих продуктів глікації (AGE) і токсинів порівняно з рибою, м’ясом, сиром або іншими продуктами тваринного походження, які готуються на грилі, смаженою або смаженою.

От admin